Gjonaj Group Holdings

We honor our great writer Ismail Kadare

In honor of the figure and work of Ismail Kadare, the Chairman of the Board of Gjonaj Group, Marin Gjonaj, in his name and on behalf of our business Group, participated and paid tribute at the State Ceremony. Mr. Gjonaj kept a minute of silence next to our great writer and left his thoughts in the Book of Impressions.

“Today, like thousands of Albanians, I bowed with respect in front of Ismail Kadare. I grew up with his novels, short stories, and poems. He taught us to love the word, to love literature, to love the Albanian language. Thank you Master Kadare for what you have done for us!” – Mr. Gjonaj wrote.

Gjonaj Group expresses its heartfelt condolences to the Kadare Family and all Albanians for the death of our great writer and poet Ismail Kadare.

Nderojmë shkrimtarin tonë të madh Ismail Kadare

Në nderim të figurës dhe veprës së Ismail Kadaresë, Kryetari i Bordit të Gjonaj Group, Marin Gjonaj, në emrin e tij personal dhe në emër të Grupit tonë të biznesit, mori pjesë dhe zhvilloi homazhe në Ceremoninë Shtetërore.  Z. Gjonaj mbajti një minutë heshtje pranë shkrimtarit tonë të madh,  dhe la vlerësimin e tij në Librin e Mbresave.

“Sot, si mijëra shqiptarë, u përula me respekt përballë Ismail Kadaresë. Jam rritur me romanet, novelat, tregimet dhe poezitë e tij. Ai na mësoi të duam fjalën, të duam letërsinë, të duam gjuhën shqipe. Faleminderit Mjeshtër për atë që bëre për ne!” shkroi ndër të tjera Z. Gjonaj.

Gjonaj Group i shpreh ngushëllimet e përzemërta Familjes Kadare dhe të gjithë shqiptarëve për ndarjen nga jeta të shkrimtarit dhe poetit tonë të madh.

 

 

  

 

Leave a Reply

Previous

EnerTrade attends the Energy Conference ETCSEE in Budapest

Next

The “Solar Park Gjorica” project is selected as the main bider in the 300 MW hybrid voltaic auction organized by MIE